Geen afbeeldingen

Volgende match

22-04-2018 15:00
- : -
KFC BEEKHOEK   KSK Retie

Matchbal A geschonken door :

 

 

Jef VAN DAEL 

Vorige wedstrijden

Eerstvolgende activiteit

No events
Geen afbeeldingen
Geen afbeeldingen


Al enkele jaren wordt er gestreefd naar een samenwerking binnen het Geels (jeugd)voetbal. Voor het seizoen 2015-2016 werd er door KFC Beekhoek Sport, ASV Geel, KFC Zammel en KSAV Sint-Dimpna een door de KBVB erkend samenwerkingsakkoord getekend.

Dit wil zeggen dat deze clubs, indien gewenst, jeugdspelers met elkaar kunnen uitwisselen en/of samen laten spelen. Daarnaast wordt er tussen Kerst en Nieuw vanuit de samenwerking, een indoortoernooi georganiseerd met steun van de stad Geel.

Vervolgens neemt de samenwerking initiatieven in verband met trainersopleiding en worden de clubs éénmaal per jaar door ASV Geel uitgenodigd om een wedstrijd van hun eerste elftal bij te wonen.

Tenslotte spelen de eerste elftallen van de betrokken provinciale ploegen bij de seizoenstart tegen de beloften en het eerste elftal van ASV Geel.

 

Samen met Zammel en Alberta nemen de 4 clubs ook deel aan het overlegplatform Geels voetbal dat door de sportdienst op initiatief van Beekhoek georganiseerd wordt. Doelstellingen zijn onder andere: elkaar beter leren kennen, noden kenbaar maken aan de Stad, samenwerking versterken, ...

 

Geen afbeeldingen

Volgende match BEEKHOEK B

Vorige wedstrijden BEEKHOEK B

Klassement 4de prov E

Geen afbeeldingen

Wie is online

We hebben 339 gasten en geen leden online